Monday, August 31, 2009

INDAHNYA PBC KETIKA DIBULAN RAMADHAN...

PBC sulung KPU dibulan Ramadhan telah berjaya diadakan di Hotel Nasmir,Juru,Pulau Pinang pada 29 dan 30 Ogos 2009.Seramai 64 orang peserta telah hadir sebagai peserta Program Perkongsian Bijak Cemerlang.
Pengarah PBC kali ini adalah PJS Abdullah bin Hassan dibantu oleh beberapa orang PJS Pulau Pinang.Slot Pengenalan PBC dan Slot Pelan Pemasaran HPA disampaikan oleh PJS Mohd Aseri bin Hanapiah , Slot Elemen Kejayaan 6 M oleh PJS Jamaliah bt Omar , Slot Produk Pilihan Kopi Radix oleh PJS Zaharah bt Md Zain ,Slot Saraf Tapak Tangan oleh PJS Asnieah bt Badri dan Slot Produk Halal,Muslim Satu Tanggngjawab oleh PJ Ust Shamizam bin Ibrahim.PBC Nashmir kali ini juga dihiasi dengan perkongsian pengalaman serta motivasi hebat bersama PJS Azizan bin Ahmad yang merupakan pengerusi KPU.
PBC turut dibantu oleh pemimpin-pemimpin fasilitator-fasilitator yang tidak asing lagi seperti PJS Maznah bt Derani, PJS Abd Jalil b Zainol, PJE Norazihan, PJE Nurul Syida, PJE Zawawi, PJ Abd Aziz, PJ Norzehar, PJ Shukri dan PJ Nor Azlini.

PBC kali ini diserikan dengan solat tarawih secara berjemaah yang diimankan oleh Ustaz Hafiz dan Ustaz Marzuki dari Maahad Tahfiz, Manhal HPA. Manakala qiamullail dan kuliah subuh disampaikan oleh Ustaz Haizat b Hambali.

Semoga PBC kali ini mendapat keredhaan dan diberkati oleh Allah S.W.T

Endssss..................

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Live Traffic Maps

NASYID fm

Blog ini adalah hak milik persendirian. Segala cerita adalah dari idea penulis sendiri serta maklumat-maklumat yang diperolehi.
ABRAUF NETWORK 2009

  ©Template Blogger Green by ABRAUF NETWORK.

ABRAUF