Thursday, February 11, 2010

PROGRAM PENGESAHAN GEN 7 KPU

SERAMAI HAMPIR 200 ORANG PEMIMPIN GEN 7 KPU TELAH BERJAYA DI HIMPUNKAN PADA 23 HB JAN 2010 BERTEMPAT DI HOTEL SUNGAI PETANI IN DI DALAM PROGRAM LATIHAN DAN PENGESAHAN NO SIRI GEN 7 KPU YANG TELAH DIADAKAN.PROGRAM YANG CUKUP MEMBERIKAN MOTIVASI KEPADA PEMIMPIN GEN 7 KPU DI MANA PROGRAM DIMULAKAN DENGAN SESI TAAROF SETERUSNYA PARA PESERTA TELAH MENGIKUTI SESI UJIAN PENILAIAN KEFAHAMAN .
PARA PESERTA JUGA TELAH MENDAPAT ILMU DAN PENDEDAHAN SKIL PENJUALAN PRODUK YANG EFEKTIF DI DALAM MODUL CERAMAH YANG DISAMPAIKAN OLEH PJS PUAN SHARIFAH BT SULAIMAN.MANAKALA PADA SESI PETANG, PARA PESERTA BEGITU TERUJA APABILA BERKESEMPATAN MENDENGAR CERAMAH MOTIVASI YANG DISAMPAIKAN OLEH PENGARAH URUSAN HPA,TUAN HJ ISMAIL BIN HJ AHMAD. SETELAH MENDENGAR TAKLIMAT INSENTIF TAAWUN KONVEK 2010 OLEH PJS EN MOHD ASERI BIN HANAPIAH,AKHIRNYA PARA PEMIMPIN GEN 7 TELAH DIBERIKAN NO SIRI KEPIMPINAN GEN 7 KPU YANG DIIKTIRAF.TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMIMPIN GEN 7 YANG HADIR.


SESI TAAROF YANG DIJALANKAN


PESERTA TEKUN MENJAWAB SOALAN YANG DIBERIKAN


SEBAHAGIAN BESAR PEMIMPIN GEN 7 KPU YANG MENGIKUTI PROGRAM


PENGARAH URUSAN HPA KETIKA MENYAMPAIKAN MOTIVASI

ANTARA GELAGAT TAAROF YANG MENCUIT HATIKELIHATAN PJS PUAN SHARIFAH SULAIMAN SEDANG MENYAMPAIKAN CERAMAH


Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Live Traffic Maps

NASYID fm

Blog ini adalah hak milik persendirian. Segala cerita adalah dari idea penulis sendiri serta maklumat-maklumat yang diperolehi.
ABRAUF NETWORK 2009

  ©Template Blogger Green by ABRAUF NETWORK.

ABRAUF