Saturday, February 27, 2010

STOKIS HALAL MART...

Tahniah kepada pemimpin baru Abrauf Network di Lembah Klang yang telah menempa satu dimensi tersendiri di dalam memasarkan produk HPA ke pangkuan masyarakat.Stokis Halal Mart yang baru beroperasi hampir sebulan.Stokis yang diusahakan oleh Sdr Anuar dan rakan-rakan didaftarkan di atas nama Marsus Enterprise beralamatkan no 27,Jalan Seri Putra 1/2 Bandar Seri Putra Bangi 43000,Kajang Selangor.
Saudara Anuar -019 6969014 juga,mengalu-alukan kunjungan semua pemimpin dan pengedar HPA dari sekitar Lembah Klang dan seluruh Malaysia untuk berkongsi maklumat dan pandangan.Sdr Anuar juga mengharapkan Stokis Halal Mart yang dibuka tersebut mampu berperanan sebagai pusat pembangunan perniagaan HPA khususnya bagi melahirkan usahawan-usahawan HPA yang aktif.Menurut beliau lagi,sejak hari pertama pembukaan stokis Halal Mart beliau dan rakan-rakan kongsi telah berjaya mendapatkan ahli-ahli baru yang berminat menjadi pengedar HPA apabila memasuki premis tersebut.


PA bahterajuang

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Live Traffic Maps

NASYID fm

Blog ini adalah hak milik persendirian. Segala cerita adalah dari idea penulis sendiri serta maklumat-maklumat yang diperolehi.
ABRAUF NETWORK 2009

  ©Template Blogger Green by ABRAUF NETWORK.

ABRAUF