Friday, September 25, 2009

TAKHZIAH BUAT KELUARGA PJS KAK BEDAH

24 hb SEPTEMBER 2009, HPA TELAH KEHILANGAN SEORANG PJS DAN PEMIMPIN LAMA YANG BEGITU SETIA MELALUI JATUH BANGUN PERJALANAN BERSAMA PERNIAGAAN HPA.PJS PUAN ZABEDAH BT ABDULLAH ATA LEBIH DIKENALI DENGAN PANGGILAN KAK BEDAH TELAH MENGHEMBUSKAN NAFAS TERAKHIR PADA WAKTU MAGHRIB PADA HARI KHAMIS.SEMOGA SEGALA KEBAIKAN DAN AMALAN BELIAU DITERIMA OLEH ALLAH SWT .
SAYA MASIH MENGINGATI KETIKA KAMI BERDEPAN DENGAN SAAT MENCEMASKAN DI DALAM PERNIAGAAN SATU KETIKA DAHLU.NEGERI PERAK BAGAIKAN DISERANG THUNAMI HEBAT YANG MENGHERET KELUAR SEBAHAGIAN BESAR PEMIMPIN SETIA HPA PADA KETIKA ITU.NAMUN TIDAK BAGI BELIAU, TETAP SETIA MEMPERTAHANKAN HPA WALAU SEBATANG KARA DAN BIARPUN SEMAKIN DI MAMAH USIA."SORRY..KAK BEDAH TAK AKAN BIARKAN MEREKA MERUNTUHKAN HPA.."ANTARA KATA-KATA BELIAU YANG MASIH DIINGATI. PERJUANGAN YANG BELIAU RENTASI BERSAMA HPA TANPA DIBATASKAN DENGAN TEMBOK USIA SEWAJARNYA MENJADI GEGARAN INSPIRASI DAN LEDAKAN MOTIVASI BUAT KITA. AL FATIHAH...
OLEH :PJS UST MOHD ZAHIR GHAZALI
PJS KAK BEDAH DALAM KENANGAN

INNALILLAH WAINNA ILAIHI RA JI UUN
KAMI PJS KPU MENGUCAPKAN TAKHZIAH BUAT KELUARGA PJS KAK BEDAH

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Live Traffic Maps

NASYID fm

Blog ini adalah hak milik persendirian. Segala cerita adalah dari idea penulis sendiri serta maklumat-maklumat yang diperolehi.
ABRAUF NETWORK 2009

  ©Template Blogger Green by ABRAUF NETWORK.

ABRAUF